Werkgevers

Als werkgever bent u op een aantal gebieden verantwoordelijk voor uw werknemers.
De overheid legt u steeds meer verplichtingen op in het kader van geldende wet- en regelgeving.
Het is belangrijk om met bepaalde HR-vraagstukken tijdig en op een juiste manier dossiervorming op te bouwen. Dit kan u veel tijd, energie, teleurstelling en kosten besparen.

Matra Consultancy kan u geheel of gedeeltelijk ontzorgen of ondersteunen op de volgende gebieden:

  • Re-integratie
  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding
  • Verzuimmanagement
  • Diversiteitsmanagement
  • Recruitment
  • Trainingen

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en kunnen zo steeds een specialist inzetten voor het specifieke HR-vraagstuk waar uw organisatie op een bepaald moment mee geconfronteerd wordt.

Wij zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving, inventariseren de mogelijkheden binnen en/of buiten uw organisatie en brengen de behoeften van de werknemer in kaart. Onze ervaren professionals doen er alles aan om dit op de best passende manier op elkaar af te stemmen. Met onze resultaat- en mensgerichte werkwijze gebeurt dit voor alle betrokkenen op de meest effectieve en efficiënte manier.
Zo maken wij “werk van werk”.

Indien een van bovenstaande HR-vraagstukken zich aandient binnen uw organisatie, wacht dan niet te lang om extra ondersteuning te vragen. Zodra u achter de feiten aan gaat lopen, gaat u dat veel tijd en geld kosten. Matra Consultancy adviseert u graag wat voor uw organisatie de beste oplossing is. Want hoewel de Wet- en regelgeving voor iedereen hetzelfde is, zijn de trajecten dat zeker niet!
Elk traject is maatwerk en vraagt gedegen kennis, ervaring en expertise.
Onze professionals staan u graag bij met raad en daad.

Reacties gesloten.